Theaters

De Italianen zijn verzot op toneelvoorstellingen. Het mag dan ook geen verassing heten dat in de Italiaanse steden vele theaters te vinden zijn. In Genua kan je een bezoek brengen aan vele theaters maar de kwaliteit is niet altijd even goed. Daarom noemen wij hier alleen de belangrijkste vijf. Zeer bekend is het Carlo Felice Theater. Dit theater wordt vaak in één adem genoemd met de Deutsche Oper Berlin, Staatsoper Unter den Linden en Comunale in Bologna. Het Carlo Felice theater werd in 1828 in gebruik genomen. Tijdens zware bombardementen in 1942 raakt het theater zwaar beschadigd maar het duurde tot 1987 voordat het nieuwe Carlo Felice theater werd geopend voor het grote publiek. In 1991 kwam het theater onder het bewind van het Stedelijke Opera Theater.

CAMPINGS (advertenties)

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de mooie Bloemenrivièra? Bij ANWB camping pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > ANWBcamping.nl
Sunweb.nl
Sunweb heeft een groot aantal autovakanties naar de Italiaanse Rivièra in de aanbieding. Profiteer van veel vroegboekkorting!
Meer info > Sunweb.nl