RESTAURANTS

Aan de Italiaanse Rivièra vind je tal van traditionele restaurants, goedkope trattoria’s, sterrenrestaurants en pizzeria’s. Een avond eten aan de Italiaanse Riviera is voor iedereen een feest. Onderstaand een selectie van websites en portals die gerelateerd zijn aan eten aan de Italiaanse Riviera, Ligurië.

Quality Restaurant
Gourmet restaurants, internationale restaurants, traditionele en klassieke Italiaanse restaurants en de beste pizzeria’s vind je hier. Je kan zoeken op keuken, prijs en type restaurant. Je krijgt gedetailleerde informatie te zien, complete met adresgegevens en een foto van de eetzaal.

Internet:
Quality Restaurants

Guidatavola
Traditionele Ligurische gerechten en restaurants worden op deze website aangeprezen. Enkele restaurants worden uitgelicht en tevens wordt er onderscheid gemaakt naar type keuken: traditioneel, exotisch of internationaal.

Internet:
Guida Tavola

Andere handige links zijn:
Via Michelin
Agriliqurianet
Genova Gando
Gambero Rosso

CAMPINGS (advertenties)

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de mooie Bloemenrivièra? Bij ANWB camping pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > ANWBcamping.nl
Sunweb.nl
Sunweb heeft een groot aantal autovakanties naar de Italiaanse Rivièra in de aanbieding. Profiteer van veel vroegboekkorting!
Meer info > Sunweb.nl