VIA DELL AMORE

De Via dell’Amore is een romantische promenade die zich in de schaduw bevindt van spectaculaire kliffen en dé manier is om de Cinque Terre, vijf charmante kustdorpjes, te bezoeken. In het hart van de Cinque Terre, een heus werelderfgoed, zijn de twee dorpen Riomaggiore en Manarola met elkaar verbonden door middel van een pad, de vis dell’Amore. De weg heeft de naam te danken aan de schitterende ligging en het mooie uitzicht dat u vanaf de weg heeft op de omringende natuur.

De via dell’Amore ligt in de buurt van het treinstation van Riomaggiore. Binnen een half uur wandelen ben je van Riomaggiore in Manarola. Onderweg kom je langs mooie rotsen waar door de jaren heen duizenden geliefden enige tijd intiem hebben doorgebracht. Op sommige rotsen zijn namen gekerfd en ook op andere plekken die je aanwijzingen die duiden op een liefdevolle geschiedenis.

CAMPINGS (advertenties)

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de mooie Bloemenrivièra? Bij ANWB camping pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > ANWBcamping.nl
Sunweb.nl
Sunweb heeft een groot aantal autovakanties naar de Italiaanse Rivièra in de aanbieding. Profiteer van veel vroegboekkorting!
Meer info > Sunweb.nl