Wandelen

Ieder jaar wordt de Italiaanse-Rivièra, en dan vooral het zuidoosten van de Rivièra, bezocht door vele fervente wandelaars. Dit gebied, dat beter bekend staat onder de naam Cinque Terre, is bij wandelaars uit de hele wereld geliefd vanwege de oude wegen, de schilderachtige dorpen en de schitterende natuur. Ook in het achterland van de Rivièra, in Ligurië, zijn vele mooie wandelroutes te vinden. Enkele goede voorbeelden zijn het natuurgebied Monte Portofino en het achterland van Finale Ligure. De goed getrainde wandelaar kan kiezen voor het zware werk in de Ligurische bergen. Zo is het mogelijk om de Apennijnen in de regio in veertigtal zware etappes te doorkuisen. Meer informatie en duidelijke wandelkaarten zijn verkrijgbaar bij de plaatselijke toeristenbureaus.

CAMPINGS (advertenties)

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de mooie Bloemenrivièra? Bij ANWB camping pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > ANWBcamping.nl
Sunweb.nl
Sunweb heeft een groot aantal autovakanties naar de Italiaanse Rivièra in de aanbieding. Profiteer van veel vroegboekkorting!
Meer info > Sunweb.nl