Trekking

Trekking, ook wel hiking genoemd, is de beste manier om te genieten van de natuurlijke schoonheid van de Rivièra Ligure delle Palme. De unieke geuren die de zee en het land verbroederen op zo’n unieke manier en de kleurenpracht van de natuur maken elke wandeling in Ligurië tot schitterende ervaring. De uitgezette trekkingroutes bieden het hele jaar door plezier. Zowel in de zomer als in de winter kan je hier genieten van de mooie natuur.

Bij de plaatselijke toeristeninformatiebureaus zijn een groot aantal trekkingroutes verkrijgbaar. Zo zijn er routes voor de hele familie maar ook voor mensen die in training zijn voor een marathon. Op de plattegronden staan de mooiste panorama’s van de Rivièra aangegeven. Ook maak je kennis met de Alta Via dei Monti Liguri, de weg die barst van de geschiedenis.

Onderweg kan je de vreemdste mensen tegenkomen: een speleoloog die zojuist een grot heeft verkend, een fotograaf die de mooie landschappen en panorama’s op gevoelige plaat heeft vastgelegd of een naturist die geniet van de zon. Maar over het algemeen kom je andere wandelaars tegen en levensgenieters.

CAMPINGS (advertenties)

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de mooie Bloemenrivièra? Bij ANWB camping pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > ANWBcamping.nl
Sunweb.nl
Sunweb heeft een groot aantal autovakanties naar de Italiaanse Rivièra in de aanbieding. Profiteer van veel vroegboekkorting!
Meer info > Sunweb.nl