Mountainbiken

De liefhebbers van mountainbiken kunnen hun hart ophalen in de schitterende regio Ligurië. Er zijn talrijke uitgezette parcours die leiden door de heuvels, door de bossen en over het strand. De parcours zijn onderverdeeld in verschillende categorieën, variërend van licht tot extreem zwaar. Voor de geoefende mountainbikers is er zelfs nog een speciale stijl. Die speelt zich af in de rotsen hoog boven de zee. Je moet dan een weg zien te vinden tussen tal van overhangende rotsen. Extreem moeilijk en zeker niet zonder gevaar. Natuurlijk is het mogelijk om op verschillende plekken mountainbikes te huren. Controleer altijd de mountainbike voordat je er mee gaat rijden. Kijk of de banden voldoende spanning bevatten, of de remblokjes nog heel zijn en of alle delen van de fiets goed zijn vastgezet. Ten slotte raden we je aan om altijd een valhelm te dragen.

Handige links:
– Mountainbike resort in Ligurië
– Mountainbiken in Italië

CAMPINGS (advertenties)

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de mooie Bloemenrivièra? Bij ANWB camping pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > ANWBcamping.nl
Sunweb.nl
Sunweb heeft een groot aantal autovakanties naar de Italiaanse Rivièra in de aanbieding. Profiteer van veel vroegboekkorting!
Meer info > Sunweb.nl