Wandelroutes

Het schitterende Italiaanse landschap kan het beste te voet worden verkend, gegoten in de vorm van een flinke wandeling. Door de immense diversiteit aan landschappen zijn er vele diverse wandeltochten samen te stellen tijdens je verblijf aan de Italiaanse Rivièra. Zo kan je ervoor kiezen om te gaan wandelen aan de Riviera di Levante, de oostelijke helft van de Rivièra. Dit deel van de Rivièra is woester en biedt meer natuurschoon dan de westelijke helft. Het is zeker aan te raden om meerdaagse wandeltochten te plannen. Er bestaan in het gebied van de Cinque Terre vele gemarkeerde wandelroutes die uitnodigen tot vele weken wandelplezier. ’s Avonds overnacht je in eenvoudige hotels of pensions en maak je op een bijzondere wijze kennis met de Italiaanse cultuur, een wijze die je nooit meer zult vergeten.

CAMPINGS (advertenties)

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de mooie Bloemenrivièra? Bij ANWB camping pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > ANWBcamping.nl
Sunweb.nl
Sunweb heeft een groot aantal autovakanties naar de Italiaanse Rivièra in de aanbieding. Profiteer van veel vroegboekkorting!
Meer info > Sunweb.nl