Parken en tuinen

Aan tuinen en parken, sowiezo natuurgroen in het algemeen, is geen gebrek. De Italiaanse Rivièra heeft een voedzame grond waarop planten, struiken en bomen goed gedijen. Niet voor niets zie je tijdens een wandeling of rondrit in het gebied rijen wijnranken en vele olijfbomen. Maar in het centrum van Genua zal je dit helaas niet tegen komen. In Genua moet je het doen met enkele groene oases waar je heerlijk kan genieten van je meegebrachte lunch. Een andere mooie plek is de Botanische Tuin van Hanbury, gefinancierd door de Engelse plantkundige Sir Thomas Hanbury. De door Hanbury tijdens zijn reizen naar Afrika en Azië verzamelde plantencollectie is uitgegroeid tot meer dan 3000 soorten. Je moet deze weelderige plantenpracht dan ook zeker gaan bekijken.

CAMPINGS (advertenties)

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de mooie Bloemenrivièra? Bij ANWB camping pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > ANWBcamping.nl
Sunweb.nl
Sunweb heeft een groot aantal autovakanties naar de Italiaanse Rivièra in de aanbieding. Profiteer van veel vroegboekkorting!
Meer info > Sunweb.nl