Waterparken

Helaas kan je tijdens je vakantie aan de Italiaanse Rivièra slechts één waterpark bezoeken. Er zijn gewoonweg niet meer. Het Caravelle waterpark is gelegen bij de plaats Ceriale in de provincie Savona. Het waterpark is in 1989 geopend en is sindsdien iedere zomer vol. Het waterpark heeft een totale wateroppervlakte van 3500 m2 waarvan 1900 m2 toebedeeld is aan het golfslagbad. In totaal heeft het waterpark, naast het grote golfslagbad, 15 geweldige glijbanen. Natuurlijk is er ook een ‘lazy river’ waar je al dobberend een rondje door het waterpark maakt. Je hoeft zelf niks te doen, de stroming in de rivier beweegt je voort. Er is ook gedacht aan de kleintjes. Zo is er een apart babybad en een kleine speeltuin die zich gedeeltelijk in het water bevindt. Als je last hebt van spierpijn, moet je zeker plaats nemen in de hydro-massage baden. Je komt er zo fris als een hoentje weer uit.

Handige links:
Le Caravelle – officiële website

Entreeprijzen:
Volwassenen: €16,00
Kinderen (4-11 jaar): €11,50

CAMPINGS (advertenties)

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de mooie Bloemenrivièra? Bij ANWB camping pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > ANWBcamping.nl
Sunweb.nl
Sunweb heeft een groot aantal autovakanties naar de Italiaanse Rivièra in de aanbieding. Profiteer van veel vroegboekkorting!
Meer info > Sunweb.nl