Internetcafes

Grootschalig gebruik van het Internet is vandaag de dag ook in Italië realiteit. Steeds meer huishoudens zijn 24 uur per dag online zoals dat mooi heet. Deze ontwikkeling heeft nadelig uitgepakt voor vele Internetcafés. Zij zagen namelijk de omzet dalen en moesten de deuren sluiten. Daarom tref je vandaag de dag alleen nog maar Internetcafés aan in steden en streken die druk door toeristen worden bezocht. Zo is er in Genua, naar ons weten, slechts één Internetcafé. De voorzieningen zijn er echter zo slecht dat we het adres maar niet vrijgeven.

Beter is het gesteld met de hotels. Vooral in de duurdere hotels heb je de beschikking over draadloos Internet. Mocht je nu geen draadloze WLAN-card tot je beschikking hebben in je laptop, dan is het in vele gevallen mogelijk om op computer van het hotel te internetten en te e-mailen.

Onderstaande websites houden een overzicht van Internetcafés in onder andere Italië. Hier kan je kijken of er zich een Internetcafé in de buurt van jouw vakantiebestemming bevindt.

CAMPINGS (advertenties)

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de mooie Bloemenrivièra? Bij ANWB camping pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > ANWBcamping.nl
Sunweb.nl
Sunweb heeft een groot aantal autovakanties naar de Italiaanse Rivièra in de aanbieding. Profiteer van veel vroegboekkorting!
Meer info > Sunweb.nl