Cafes

Een groot deel van het sociale leven aan de Italiaanse Rivièra speelt zich af in het café. Zelfs in het kleinste gehucht is wel een café waar de dorpelingen ’s ochtends, ’s middags of ’s avonds wat tijd doorbrengen met een kop koffie of een glas lokale wijn voor zich. Het is onbegonnen werk om alle leuke cafés aan de Italiaanse Rivièra hier te noemen. Het zijn er gewoonweg te veel om op te noemen. Echter, je kan wel aan het publiek zien met wat voor een café je te maken hebt. De Italianen lopen er meestal goed gekleed bij en als dat ook het geval is bij een bepaald café, doe je er verstandig om er ook goed verzorgd uit te zien. De kans is anders groot dat je slechte bediening krijgt of nog erger: je wordt vriendelijk verzocht om het café te verlaten. Daarnaast kan je altijd afgaan op de lokale bevolking. Als die ergens gaan eten, kan je er prat op gaan dat het met de kwaliteit en prijs wel goed zit.

CAMPINGS (advertenties)

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de mooie Bloemenrivièra? Bij ANWB camping pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > ANWBcamping.nl
Sunweb.nl
Sunweb heeft een groot aantal autovakanties naar de Italiaanse Rivièra in de aanbieding. Profiteer van veel vroegboekkorting!
Meer info > Sunweb.nl