Eten & Uitgaan

Tijdens een vakantie aan de Italiaanse Rivièra moet u niet op de centen letten, het is per slot van rekening vakantie! Een leuke avond uit begint dan ook in een goed restaurant. Voor een goede maaltijd hoeft u niet naar het duurste restaurant te gaan. In de eenvoudige trattoria’s worden over het algemeen betere én versere gerechten geserveerd dan in menig toeristisch ingesteld restaurant aan een populaire boulevard. De prijzen zijn er ook nog eens lager! Kies een restaurant uit waar ook de lokale bevolking. Dan weet u zeker dat het met de kwaliteit wel snor zit. In Italië is het de gewoonte om urenlang te tafelen dus neem de tijd.

Na een voortreffelijk diner kunt u in één van de vele bars nog een borrel drinken of ervoor kiezen om af te reizen naar Genua. Dit is namelijk één van de weinige steden aan de Italiaanse Rivièra waar discotheken zijn te vinden. In de zomermaanden zijn deze discotheken populair onder mensen die vakantie vieren in de kleine dorpen aan de kust.

Gezinnen met kleine kinderen zullen zich niet zo snel vertonen in discotheken. Zij kunnen een dag tijdens hun vakantie doorbrengen in het Caravelle waterpark bij de plaats Ceriale. In totaal heeft het waterpark, naast het grote golfslagbad, 15 geweldige glijbanen. Natuurlijk is er ook een ‘lazy river’ waar u al dobberend een rondje door het waterpark maakt. U hoeft zelf niks te doen, de stroming in de rivier beweegt u voort. Er is ook gedacht aan de kleintjes. Zo is er een apart babybad en een kleine speeltuin. Gezinnen met kleine kinderen maar ook gezinnen met pubers zullen zich uitstekend vermaken aan de Italiaanse Rivièra.

CAMPINGS (advertenties)

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de mooie Bloemenrivièra? Bij ANWB camping pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > ANWBcamping.nl
Sunweb.nl
Sunweb heeft een groot aantal autovakanties naar de Italiaanse Rivièra in de aanbieding. Profiteer van veel vroegboekkorting!
Meer info > Sunweb.nl