Disclaimer

Het kan voorkomen dat de informatie die op de sites van Recreatie media voorkomt niet overeenkomt met de werkelijkheid. Dit kan onder andere een gevolg zijn van veranderingen op websites, misinterpretaties of van het feit dat de door Recreatie media verschafte informatie gevoelig is voor verandering. Recreatie media aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade ontstaan door het gebruik maken van of vertrouwen op de door of namens haar verschafte informatie.

Recreatie media verkoopt geen producten/diensten die eigendom zijn van Recreatie media. De verantwoordelijkheden, aansprakelijkheden, rechten en plichten die ontstaan bij de overeenkomsten tussen vragers en bieders liggen derhalve niet bij Recreatie media. Recreatie media kan niet aansprakelijk worden gesteld met betrekking tot eventuele schade ontstaan door het niet, of niet tijdig, leveren van goederen en/of diensten dan wel het leveren van goederen en/of diensten die gebrekkig zijn, dan wel schade hebben als gevolg van andere oorzaken.

Het is vanzelfsprekend dat Recreatie media geen enkele invloed heeft op de content van de betreffende websites, waardoor Recreatie media niet aansprakelijk kan worden gesteld voor de betreffende websites. Recreatie media kan dan ook nooit aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de website betreffende de juistheid van de gegevens, eventueel kwetsende of discriminerende uitlatingen, en/of tegen de wet in verkondigde uitspraken. Recreatie media behoudt zich het recht ten allen tijde links te verwijderen.

Copyright

Alle rechten voorbehouden. Niets van de Recreatie media websites, brochures, flyers, advertenties en overige Recreatie media publicaties mogen worden gekopieerd dan wel opgeslagen in een gegevensbestand, in enige vorm of enige wijze, hetzij elektronisch, digitaal, mechanisch, handmatig, fotografisch of enige andere wijze.

CAMPINGS (advertenties)

Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de mooie Bloemenrivièra? Bij ANWB camping pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > ANWBcamping.nl
Sunweb.nl
Sunweb heeft een groot aantal autovakanties naar de Italiaanse Rivièra in de aanbieding. Profiteer van veel vroegboekkorting!
Meer info > Sunweb.nl