Je bent nu hier: Italiaanse-Riviera.nl  |  Privacy

PRIVACY


Om ervoor te zorgen dat u de best mogelijke service krijgt, kan SummerSupport contact met u opnemen als er scherpe aanbiedingen, bijzondere producten of services zijn waarvan SummerSupport denkt dat die interessant voor u kunnen zijn. Dit kan natuurlijk alleen als u zich voor deze dienst aanmeldt.

SummerSupport neemt uw privacy zeer serieus en wij raden u dan ook aan deze bepalingen zorgvuldig door te lezen. Persoonsgegevens die via deze site zijn verzameld, worden beheerd door SummerSupport en zullen niet aan derden verstrekt worden. In het geval dat SummerSupport wordt overgenomen door een derde partij, wordt het klantenbestand van Zonbestemmingen overgedragen aan de verkrijger. Deze verkrijger zal proberen, met dezelfde zorg, met uw gegevens om te gaan.

SummerSupport gebruikt de gegevens die worden verzameld om de volgende redenen:

-inzicht krijgen in de persoonlijke voorkeuren van de bezoekers.
-bezoekers op de hoogte te stellen van aanbiedingen, relevante reisinformatie en nieuwsfeiten.
-inzicht krijgen in de persoonlijke behoeften van de bezoekers om zodoende de websites van Zonbestemmingen hierop aan te passen.

Als u heeft aangeven dat u van SummerSupport een nieuwsbrief wilt ontvangen, dan zal u in de toekomst op de hoogte worden gebracht van aanbiedingen, relevante reisinformatie en nieuwsfeiten. De nieuwsbrieven van SummerSupport worden met een vaste frequentie verstuurd. Indien u uw gegevens wenst te verwijderen uit de database, dan kan u ons dit per e-mail laten weten via info@summersupport.nl. Tevens staat in elke nieuwsbrief uitgelegd hoe u zich kunt afmelden of hoe u uw instellingen kunt wijzigen.


CAMPINGS (advertenties)
Suncamp.nl
Op zoek naar een mooie camping voor een heerlijke vakantie aan de mooie Bloemenrivièra? Bij Suncamp Holidays pakt uw kampeervakantie goed uit!
Meer info > Suncamp.nl

AUTOVAKANTIES (advertenties)
Arke.nl
Uw vakantie naar Italië boekt u wel heel voordelig bij Arke. U kunt u rekenen op kwaliteit en een gunstige prijs-reis verhouding.
Meer info > Arke.nl
Sunweb.nl
Sunweb heeft een groot aantal autovakanties naar de Italiaanse Rivièra in de aanbieding. Profiteer van veel vroegboekkorting!
Meer info > Sunweb.nl

Disclaimer   |   Over SummerSupport   |   FAQ   |   Contact   |   Adverteren   |   Privacy
Statistieken